Tutustu myös blogiini!

Tietoa minusta

Mä olen Nina, kohta 30-vuotias media-assistentti ja valokuvaaja. Tällä hetkellä olen kuitenkin hyvin erilaisessa työssä Meilahden sairaalan teho-osastolla jossa aloitin heinäkuussa 2019, mutta alan jo kovasti kaivata takaisin oman alani työtehtäviin. Etsinkin siis aktiivisesti osaamistani vastaavaa työtä idearikkaasta ja rempseästä media-alan yrityksestä, sillä sormeni syyhyävät luovien projektien pariin!

Olen toiminut ammattikuvaajana vuosina 2017-2018 erikoisuutenani boudoir-kuvaukset. Olen parhaimmillani työskennellessäni ihmisten kanssa, mutta muuntautumiskykyisenä kameleonttina minun on helppo astua myös ympyrän toiselle puolen - kuvaan tuotekuvat, tapahtumat ja maisemat samanlaisella intohimolla. Kuvankäsittelyn suhteen olen myös melkoinen velho, ja tulen mielelläni avuksesi lyhentämään edittijonoa.

Jos mietin unelmieni työpaikkaa, olisi se ehdottomasti mainos/digitoimisto, jossa pääsee hyödyntämään monipuolisesti osaamistaan. Rakastan erilaisten ulkoasujen suunnittelua sekä printtiin että verkkoon. Harrastin lapsena erilaisten lehtien tekemistä kirjoittamalla itseäni kiinnostavia artikkeleita Wordiin ja koristelemalla sivun kuvilla ja muilla elementeillä (esim. verkkosivuille suunniteltu grafiikka, viivat yms). Myös paperiset versiot perinteisesti kynällä tehden kulkivat rinnalla. Hieman vanhempana minuun iski varmasti joka tytölle tuttu hevoshulluus, mutta koska hevostelemaan ei ollut mahdollista päästä, löysin netistä virtuaalitallit. Ei mennyt kauaakaan, kun halusin tehdä oman tallin ja siitä alkoi innostukseni verkkosivujen toteutukseen. Tämä into elää yhä, ja kirjoitan sujuvaa html- ja css kieltä, javascriptiä kohtuullisesti opiskellen työn ohella lisää. WordPress ja muut visuaaliset editorit ovat myös hanskassa.

Visuaalisuus on siis ollut minulle tärkeää jo pienestä pitäen. Valitsen edelleen seuraavaksi katsottavan elokuvan tai luettavan kirjan hyvin monesti kansikuvan perusteella ja rentoutumishetken viinipullon etiketin perusteella. Kuvat inspiroivat minua harrastuksissani, tulevaisuuden suunnittelussa, ja motivoivat minua kehittämään itseäni aina vain paremmaksi. Hyvä visuaalinen kokonaisuus on pohja kaikelle, ja erityisesti yritysmaailmassa ja työelämässä sen merkitys on moninkertainen. 

Jos en vielä ole vakuuttanut sinua riittävästi yhteydenottoa varten, tässä vielä hieman listattuna ominaisuuksia, osaamistani ja muita syitä, miksi minut kannattaa palkata:

- aina iloinen ja positiivinen elämänasenne. Minä en jaksa juuri valittaa!
- halu oppia uutta ja kehittyä. Käyn työn ohella kursseja avoimen yliopiston kautta ja seuraan muita alan koulutuksia
- Hallitsen Adoben ohjelmistot ja käytän ohjelmia aktiivisesti omissa harrasteprojekteissa. Suurimmalla käytöllä ovat Photoshop ja Lightroom, mutta myös InDesign ja Illustrator ovat tuttuja työkaluja
- Olen kasvanut sosiaalisen median parissa ja ymmärrän sen tarjoamat mahdollisuudet. Olen toteuttanut some-markkinointia niin omalle yritykselle kuin harrastusmielessä yhdistyksellekin
- Olen loistava organisoimaan isompiakin projekteja ja langat pysyvät käsissä silloinkin, kun muuttujia on paljon. Laajin itsenäisesti toteuttamani projekti, FreakShow, koostui burleskipoppoolle tekemäni kalenterin julkaisutilaisuudesta: samalla avattiin aiheeseen sopiva valokuvanäyttely ja illan aikana kalenterin kuvien hahmot heräsivät eloon burleskiesitysten merkeissä. 
- Olen lojaali ja kaikkeni antava työntekijä. Silloinkin, kun työ on jotain muuta mistä unelmoin, on jälki sellaista että voin seistä selkä suorana työni takana. Löydän aina syyn tehdä työni hyvin ja arvostaa sitä mitä teen.
- Olen luonteeltani puuhastelija: tykkään järjestellä ja siistiä paikkoja, touhuta juoksevien asioiden parissa. Olen järjestelmällinen ja aikaansaava. Erilaiset assistentin tehtävät sopivat minulle mainiosti!

Jos luulet, että voisit tarjota minulle työtä - oli se sitten mitä tahansa - arvostan suuresti jos otat minuun yhteyttä! Keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä seuraava supermahtava projekti! Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta; nina.tulilahti@gmail.com